Черепа сензационно: ИТН вече не принадлежи на Слави

Политика
11:30 - 30 Юни 2021
35570
Черепа сензационно: ИТН вече не принадлежи на Слави

Слави направи партия, постигна висок резултат. А дали тази партия е негова? Имам опасения, че партията на Слави вече не принадлежи на Слави. С тази сензационна трактовка за развоя на предизборния процес у нас олигархът Васил Божков надъхва електората си от "Българско лято" в последните дни. 

Във видео как неговите представители се срещат с избиратели в Перник той обяснява на местните лидери, че много внимателно трябвало да обясняват на всички, с които се срещат, как да гласуват и за кого да гласуват. И уверява, че гласът им няма да изгори, в контекста на очакваната висока електорална подкрепа именно за ИТН на Трифонов.

Вчера пък го покани на дебат - продължение от техен разговор преди година в офиса му на "Московска" 43. Шоуменът до момента отговори с категорично "не" само на Бойко Борисов, при това не лично, а чрез заместника си Тошко Йорданов. 

Черепа многократно от началото на кампанията обявява, че партията на Дългия е негов пряк конкурент за лидерското място, а сега заявява, че цели ако не "златния медал" от изборите на 11 юли, то поне бронз. "Всички ги е страх от нас", уверен е Божков. 

Иначе в платформата си той заимства доста от точките на другите политически сили, борещи се за представителство в 46-ото НС, като приемането на Закон за физическия фалит, предложен още преди години от Мая Манолова, например.