Черната Златка пак заби женен мъж?

На безименния пръст на мачото се мъдри венчална халка

Нещо за четене
22:43 - 26 Декември 2022
23812
Черната Златка пак заби женен мъж?

Черната Златка се осмели да покаже как държи за ръка любимия си. Силиконката се премести от родния Бургас и заживя в София заради новия си. Тя упорито крие лицето и самоличността му, но показа татуировките и дланта му.

Lupa.bg забеляза, че на безименния пръст на мъжа се мъдри венчална халка, а последователите на брюнетката веднага се запитаха дали любимият й отново не е женен мъж. Припомняме, че бащата на сина на плеймейтката – Мирослав, имаше жена и дете, когато се залюби с Димитрова. Впоследствие Миро се разведе заради изкусителката, но двамата изкараха заедно около година след раждането на наследника й и приключиха отношенията си.

Атлетичната брюнетка си даде малко време след раздялата с фитнес инструктора Кирил Танев, преди отново да се впусне в романтични отношения. Тя преживя не една и две любовни несполуки в миналото, но този път била обнадеждена, че ще й потръгне в личния живот. Допреди няколко месеца красавицата от Бургас имаше връзка със заможен адвокат, но съдейки по татусите на любимия й, най-вероятно актуалният й мъж вече не е юристът, защото едва ли човек с такава професия би се нашарил като бургаска батка.