Черната Златка заби адвоката на убиеца на Милен Цветков

Плеймейтката има връзка с Любомир Таков

Новини
17:56 - 20 Октомври 2023
22447
Черната Златка заби адвоката на убиеца на Милен Цветков

Плеймейтката Златка Димитрова не може да се нахвали, че е случила на мъж. Тя има връзка с младия столичен адвокат Любомир Таков, който е защитник на убиеца на Милен Цветков - Кристиан Николов, припомня Lupa.bg.

“Любовта е само две ръце. Само две очи. Само един човек, който изпълва целия ти свят”, реди рими красавицата, чието сърце ври и кипи от нежни чувства към Любо.

Коментарът е придружен от снимка, на която не се вижда лице, но се забелязва дискретно татуираната му ръка.

Адвокат Любомир Таков е син на известния си баща юрист Лъчезар Таков. Завършва Право в Софийския университет през 2009 г., а през 2014 г. получава удостоверение за правоспособност и вписване в Единния регистър на медиаторите. От 2008 до 2014 г. заема различни длъжности в системата на МВР, в сферата на разследване на криминални престъпления, а от октомври 2015 е асистент по право на интелектуална собственост в катедра „Правни и хуманитарни науки“ към Стопанския факултет при Техническия университет. 

Любомир Таков

В правните среди неофициално се говори, че тарифата на младия юрист е 1000 лева само за "добър ден", а за започване на дело от какъв да е характер, консултацията скача двойно, особено ако е от интелектуален или наказателен характер. Клиенти в кантората на семейство Такови са не само ъндърграунд лица от калибъра на Маргините, Златко Баретата, Гриша Ганчев, част от бандата на Наглите, членове на бандата на Килърите, Ангел Василев – сочен за поръчител на убийството на Андрей Луканов, но и редица руски фирми.