Черния звяр: Багата е най-коравият боец, когото съм срещал

Всичко ме боли след битката, признава Дерек Люис

Спорт
21:08 - 05 Ноември 2019
1759
Черния звяр: Багата е най-коравият боец, когото съм срещал

Дерик Люис - Черния звяр, победи Благой Иванов - Багата в здрава битка, която беше част от събитието в Медисън Скуеър Гардън миналия уикенд. Мнозина не бяха съгласни с решението, което беше раздвоено в полза на Люис, пише mma.bg. 

Багата имаше няколко възможности да събмитне Черния звяр, но не успя да го направи. Дерeк от своя страна вкара най-тежките си удари в главата на нашия боец, но той ги пое като нищо и спечели доста похвали в социалните мрежи. 

Люис участва в предаването на Ейриъл Хелуани и реши да поговори за битката с Багата, която е била сред най-тежките в кариерата му. Звяра похвали Багата за неговата издръжливост, но също така сподели, че всичко го боли след битката, което показва, че ударите на Благой също са били сериозни и болезнени за американеца.

Битката беше доста равностойна и мисля, че се радвам от резултата. Мисля, че можех да направя много повече. Трябваше да съм по-активен, а не просто да разчитам на тежки удари. Беше доста странно, защото бях свалил доста килограми. Мислех си, че съм загубил битката и ще я дадат на Иванов. 

Да, мислех си, че губя с два на един рунда заради събарянията. Да, не се случи много на земята. Мислех, че той ще вкарва повече лакти и граунд енд паунд, но не го направи. Това беше добре за мен и аз си пазех въздуха. Не знам за какъв белег на гърдите ми говориш, но това за мен си е дупка като тази на задника. Да, наистина се целех в нея. Да, Благой е корав боец и най-вероятно най-коравия боец, който съм срещал в клетката. Благой, Нелсън и Марк Хънт са бойци, които удряш, но въпреки това продължават да идват за още. Всичко ме боли след битката, каза Люис.