Черно море отвърна на Спартак: Горчивината, трупана 13 години, бързо започна да избива

Новини
16:49 - 26 Септември 2022
944
Черно море отвърна на Спартак: Горчивината, трупана 13 години, бързо започна да избива

Черно море излезе с позиция след съобщението от градския съперник Спартак Варна, че стадионът на „соколите“ е станал обект на вандализъм през нощта след мача между вторите отбори на варненските клубове.

От „Морето“ опровергаха твърденията на Спартак, че за тима на „соколите“ на стадион „Тича“ не е имало съблекалня, както и че нахлулите на терена фенове на домакините са атакували скамейката на гостуващия тим, унищожавайки екипировката му.

Ето какво написаха от клуба в своята Фейсбук страница:

„Към отбора в посока Каменар - на лъжата краката са къси!

Черно море се сблъска с "Наглите"... И тук не става въпрос за онази станала известна организирана престъпна група, а за отбора в посока Каменар. И за тези, които не знаят, от стадион "Тича" за с. Каменар се минава през Коритото...

Снощи "Тича" се разтресе и продължава да се тресе от смях. Но разбираемо. Очаквано, горчивината и напрежението, които се натрупваха дълго (13 години), много бързо започнаха да избиват, а загубата на дублиращия отбор на колегите, населяващи пространството до ВиК, само ускори този процес.

Да тръбиш наляво и надясно, че за отбора ти е нямало съблекалня е горе долу същото като да кажеш, че е нямало врата на терена, към която да насочваш топката. Добре, че вкарахте гол, за да отпадне тази вероятна опорка.

Да, на "Тича" имахте проблеми и ще продължавате да имате, но те са на футболния терен, а не в съблекалните, треньорската стая или лекарския кабинет...“