Честито! Антони Бареков стана на годинка

Журналистът ще черпи царски за ЧРД на най-малкия си син

Топ
16:30 - 12 Февруари 2020
5629
Честито! Антони Бареков стана на годинка

Честито на Николай Бареков - най-малкият син на журналиста - Антони, днес става на една годинка! По този повод бившият евродепутат планира царска почерпка за приятелите си, научи Lupa.bg.

Ето какво написа щастливият татков във фейсбук:

Най-малкият Бареков днес стана на 1 годинка! Бъди здрав и щастлив, прекрасни Антони Бареков!

На 12 февруари 2019-а пловдивчанинът стана баща за четвърти път. Неговата половинка Мария го дари с трети син. Екс евродепутатът има още един и от бившата си жена Евгения.

Благата вест за появата на Антони съобщи самият Бареков в социалните мрежи и се похвали, че е пример за решаването на демографската криза в България.

„Добре дошъл на моя четвърти син Антони Бареков! Днес моята Мария ме дари с този прекрасен нов човек. Нека бъде здрав, обичан и много качествен щастлив мъж! В 10:02 минути се появи Антони на белия свят под вещите грижи на екипа на доцент Асенова от болница „Лозенец”!

Благодаря на всички. Вече съм официално многодетен мъжки татко на български синове и капитан на баскетболния тим на Бареков! Дотук направих повече за решаването на демографския проблем, отколкото целия тим на ПатрЕотите в парламента", написа Николай Бареков.