ЧЕСТИТО! Рафаел Надал става татко за сефте след 17 години с Мария

Към момента новината за бременността двойката все още не е потвърдила официално

Тенис
13:02 - 17 Юни 2022
2218
ЧЕСТИТО! Рафаел Надал става татко за сефте след 17 години с Мария

Рафаел Надал и любимата му Мария са в трепетно очакване на първото си дете, съобщи испанското издание "Ола". Двамата са заедно от 17 години насам, но тепърва им предстои да изпитат щастието на родителството.

Слуховете, че световната тенис звезда ще става баща, се появиха още през май, когато съпругата му бе забелязана да носи широко феерично облекло и маска на лицето на финала на Шампионската лига в Париж. Там Рафаел спечели 22-рата си титла от Големия шлем. Мълвата, че жената на Надал е бременна, се разпростани още повече, след като е била заснета на яхта в Майорка с наедряло коремче, а кадърът бе споделен от изданието. Към момента новината за бременността двойката все още не е потвърдила официално.

За първи път желанието са да има деца Рафа споделя публично през март 2018 г. "Възнамерявам и искам да създам семейство", заявява тогава той пред Hola!, допълвайки, че обича децата и би искал те да правят това, което искат в живота си. Надал и Перейо се влюбват един в друг още като тийнейджъри. И от тогава до сега двамата са неразделни, заветното "Да" си казват през октомври 2019 г. Пищната сватбена церемония бе в най-скъпото имение в Испания – крепостта Ла Форталеса в Майорка.