ЧЕЗ набира стажанти за лятото

Традиционно една трета от тях след това остават на работа в компанията

Новини
11:08 - 12 Май 2019
1608
ЧЕЗ набира стажанти за лятото

ЧЕЗ стартира набирането на кандидати за стаж през лятото на 2019 година. Това съобщиха от пресцентъра на ЧЕЗ. До края на месец юни е срокът за подаване на документи и събеседване.

Над 60 ученици, студенти и дипломанти ще получат възможност да станат част от екипите в компаниите от Групата на ЧЕЗ в България през месеците юли, август и септември. Те ще имат възможност да работят с наставници с дългогодишен опит, да участват във вътрешни обучения и да развиват своите лични и професионални умения.

„Стажантската програма на ЧЕЗ  е с дългогодишни традиции. Целта й е да предостави възможности на теоретично подготвените ученици и студенти от технически специалности да придобият практически опит в реална работна среда. Програмата е в съответствие с принципите на ЧЕЗ за принос и ангажираност към обществото, насърчава младите хора към професионално развитие и дава възможност за реално навлизане в професионалната област“, заяви Евгения Накова, директор „Човешки ресурси“ в „ЧЕЗ България“ ЕАД.

За 10 годишната история на Стажантската програма до момента над 800 души са преминали  стаж в ЧЕЗ, а около 270 са постъпили на работа в компаниите на ЧЕЗ в България. Традиционно най-голям е интересът към звената „Експлоатация и поддържане“ и „Мерене и управление на данни“ в „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

Подробности и формуляр за кандидатстване може да бъдат намерени на сайтовете на ЧЕЗ България и ЧЕЗ Разпределение в секциите „Кариери“.