Чичо Венци: Дупе да му е яко на Наско Сираков

Чудесно е решението да има публика по стадионите, сподели радостен президентът на Славия

Спорт
20:39 - 02 Юни 2020
2438
Чичо Венци: Дупе да му е яко на Наско Сираков

„Това, че ще има публика на стадионите е много добра новина и се радвам, че се взеха такива мерки и да допуснем привърженици на стадионите. Не е тайна за никого, че футболът е игра за феновете и без тях тази игра не е същата. Още повече след тази дълга пауза заради коронавируса те са зажаднели за футбол”, заяви Венци Стефанов пред Гонг.

Президентът на Славия сподели и мнението си за новия собственик на Левски Наско Сираков.

„Наско Сираков съм сигурен, че ще се справи с управлението на Левски само при един вариант – ако се намери финансиране на клуба, иначе „дупе да му е яко”. Едно е да си футболист или спортен ръководител, а съвсем друго да носиш управленческа тежест на раменете си. Не е тайна, че положението там е много тежко. Едно е да почваш от нулата, а съвсем друго е с 20-30 милиона назад”, каза Стефанов.

Накрая Венци Стефанов коментира и помощта от Борисов.

„Левски, ЦСКА, Берое, Ботев, Локомотив Пловдив и още няколко други клуба трябва да палят свещи и да се молят за здравето на Бойко Борисов. Ако го нямаше премиерът, тези клубове щяха да са в трета или четвърта дивизия.

Вижда се, че Борисов помага доста на футбола и спорта у нас. Малко ми е тъжно обаче, че все още не е оказал своя помощ на Славия, а ние сме най-старият столичен клуб и там всичко е прозрачно и е „бяло”.

Неслучайно ни наричат „белите”. Ако има още такива клубове в България, които да залагат на млади таланти, националният отбор ще е съвсем по-различно ниво”, завърши Венци Стефанов.