Чичо Венци: Левски е крак от маса!

Надиграхме ЦСКА и се развиваме, заяви босът на Славия

Спорт
13:10 - 08 Август 2023
2590
Чичо Венци: Левски е крак от маса!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи кратък коментар на началото на сезона в efbet Лига. През уикенда отборът на Хосе Мария Бакеро взе точка като гост на ЦСКА, като клубният бос изрази задоволство от представянето на "белите" на стадион "Българска армия".

"Играхме добре на "Армията", можехме да спечелим мача и щеше да е справедливо! Славия се развива, от мач на мач играем по-добре. Имаме момчета от школата, които заслужават да получат своя шанс. Видяхте Кристиян Стоянов срещу ЦСКА - страхотен!

Чунг, Роберто, имаме много талантливи рожби на Славия. Пожелавам успех на Филип Кръстев в Лос Анджелис! Радвам се за него. Той стигна дотам, защото някой го продаде на "Сити Груп". Хубаво е да се казват нещата, както са. Аз иначе мога да кажа, че имам принос за Деветоюнския преврат. Ломел осъществи трансфера му.

Според мен този сезон отново Лудогорец ще е най-добрият отбор в България. ЦСКА е колеблив, очаквах повече от ЦСКА 1948, но ги видяхте вчера срещу Хебър. Може би освен на рибари трябва да започнат да залагат и на мечкари, ха-ха. За Левски какво да кажа - те са крак от маса. Тежко е вместо да се събуждаш всеки ден със 100 лева под възглавницата, да си с още хиляди левове назад", каза Венцеслав Стефанов пред Спортал.