Чичо Венци ни разплака: Славия е ощетявана толкова, че да ти се прииска да скочиш от телевизионната кула!

Спорт
14:57 - 10 Януари 2024
2028
Чичо Венци ни разплака: Славия е ощетявана толкова, че да ти се прииска да скочиш от телевизионната кула!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов застана пред медиите преди първата тренировка на тима на Златомир Загорчич. Той отрече слуховете, че вратарят Светослав Вуцов е пред трансфер в Гройтер Фюрт и добави, че Радослав Кирилов няма да се завърне в столичния квартал "Овча купел". 

Няма какво да говорим, толкова години се виждаме - чака ни работа. От това как ще си свършим работата, зависи как ще се представим в пролетния дял от първенството. Ние не променям традициите си, създаваме наши футболисти.

Радвам се, че старши треньорът не държи да взима чужденци със съмнителни качества, да е жив и здрав, дупе да му е яко и да стяга редиците, защото ни чака много работа. Зависи от работата с футболистите и как ще ги подготвиш, иначе другите неща общо ги вършим. 

Имаме племенникът на Зеедорф, едно младо момче от Грузия, един българин млад, който е играл в Норвегия. Загорчич им каза в съблекалнята - дайте най-доброто от себе си, за да преценим дали може да останете. Това е правилният начин.

За Ради Кирилов разговарях няколко пъти с Цецо, имахме уговорка да се върне, но сега каза, че е продал няколко души и ще им бъде основен футболист. Той е футболист на ЦСКА 1948, така се развиха нещата с настоящия му отбор. Всичко може да се очаква. Ще му бъде тежко на Загорчич, един по-малко, но той е свикнал. 

За трансфер на Светослав Вуцов? Кой си ти бе?! Това за Вуцов го чувам от вас, никой не се е обаждал, с клуба никой не се е свързал, той си има агенти, доколкото знам. Нищо от това не отговаря на истината.

Нещо глобално за Славия ли? Ако има, ще ви кажа, ама глобални неща няма. Дай боже държавата да погледне към всички клубове, иначе разчитаме на себе си, ще се борим както е било до сега. Това е. 

Целите ги поставя треньорът. Ако всичко е феърплей, нямаше да сме в тройката, защото аз сбърках, направих грешката, но видяхте колко ощетявания имаше, че да ти иде да скочиш от Телевизионната кула. Каквото за всички, такова и за нас. С това, с което разполагаме, с това ще преследваме целите си", каза босът на "белите".