Чичо Венци пак се гаври с Левски: Титлата? "Сън в лятна нощ"!

Бербатов май взима властта в ЦСКА, погнозира босът на Славия

Спорт
16:58 - 29 Август 2024
1840
Чичо Венци пак се гаври с Левски: Титлата? "Сън в лятна нощ"!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира последните събития в българския футбол. Босът на "белите" взе отношение по промяната на програмата в efbet Лига заради дербито между Левски и ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски".

"Не виждам чак такъв проблем, програмата не се нарушава кой знае колко. Проблемът в случая идва от Столична община - като се бяга от отговорност, така се получава.

Какъв би бил проблемът да се играе Левски - ЦСКА в делничен ден - никакъв, случвало се е, няма нищо страшно. Но Столична община не подходи както трябва. Не мисля, че Футболният съюз има вина в случая. За полицията не искам да казвам нищо - там не знаят къде се намират в момента.

ЦСКА ще се вдигне с Александър Томаш начело, макар че какво от това - и всичките мачове да спечелят до края на сезона, шампиони няма да станат. Този сезон го изпуснаха. Директорчетата каква вина имат - те са на заплата и изпълняват, едва ли имат те последната дума. Познавам ги - свестни момчета.

Томаш е бил в Славия, познавам го добре, сериозно момче е, възпитано. Струва ми се, че Бербатов взима властта в ЦСКА. Така изглежда - всички негови хора, неговият екип е в ЦСКА.

За Левски какво да ви кажа... Може да мечтаят за титлата, но това е "Сън в лятна нощ", каза Венцеслав Стефанов пред Спортал.