Чие протеже е Оля Малинова?

Би Ти Ви са взели жена от народа, говореща на диалект, направили са я водеща на предаването си „Преди обед” и очакват добри резултати

Нещо за четене
11:54 - 10 Септември 2024
3615
Чие протеже е Оля Малинова?

Новата водеща на „Преди обед” Оля Малинова се превърна в една от най-големите мистерии за родния тв зрител. Ден след като се появи в ефир за първи път, името й стана най-търсеното у нас в платформата „Гугъл”. Хората не знаят нито коя е, нито каква е, нито с какво е заслужила да е лице на популярното шоу, след като ясно видяха, че не може да направи и елементарно интервю. Тя всъщност е просперираща производителка и търговка на вино, попаднала в предаването след рекламен материал за себе си и своята продукция, пише в. ”Уикенд”. Освен това е близка с депутатката Елисавета Белобрадова от „Демократична България”.

Всеки средно интелигентен човек знае, че няма как да хванеш случаен човек, да го направиш водещ на тв предаване и да очакваш от него, че ще се справи добре с тази работа, колкото и да е успешен в нещо друго, с което се занимава. Само че, изглежда, в Би Ти Ви да направили точно това – взели са произволно избрана жена от народа, говореща на диалект, направили са я водеща на предаването си „Преди обед” и очакват добри резултати. Хората ясно видяха, че тя е меко казано безпомощна и напълно неподготвена за работа си в студиото. Но защо е там? Отговорът е прост – Оля Малинова съвсем не е случайна жена, а бизнесдама.

Тя всъщност от доста време обикаля медиите, само че като гост, а в „Преди обед” попада още миналата година, за да рекламира своята стока. Новата водеща печели доста добре от производство и търговия с малиново вино. Затова се е нарекла Малинова – като реклама на своята продукция. Истинското й фамилно име а Антонова. В архива на Би Ти Ви е запазено нейно интервю отпреди няколко месеца, в което надълго и нашироко обяснява за виното си, подарява бутилки на актуалните към онзи момент водещи Деси Стоянова и Петър Дочев и ги кара да дегустират ароматната течност.

Интервюто изглежда като платен репортаж. В него Оля разказва как е започнала да произвежда вино. Станало покрай вече бившия й съпруг. Семейството му притежавало много малинови насаждения и предприемчивата и находчива снаха дала идея да правят плодовете на вино. Така се родила нейната марка, която нямала аналог в страната ни и се продавала много добре. Днес новоизлюпената водеща вече е разведена, но продължава да участва в управлението на фирмата, а следователно – и в рекламирането й, с което се справя повече от добре. Дори пандемията не е успяла да я събори. Година след избухването й например Оля споделя в едно от многото си интервюта, че продажбите й са скочили с 20 на сто, докато други бизнеси фалират.

Преди да отвори въпросната винарна, госпожа Антонова-Малинова е живяла на много места по света – от Ирландия до Бразилия и даже в Австралия, работейки в корпоративния свят. През 2018-а обаче случайно попада на шоусъбитие, на което всеки, който иска, може да опита да разсмее публиката. Тя застана зад микрофона, започва да разказва как е минал денят й и всички умират от смях. Класират я на първо място. Не след дълго основава компанията за стендъп комедия „Три жени на микрофона” заедно с Красимира Хаджиивановаот и актуалната депутатка от „Демократична България” Елисавета Белобрадова. Режисьор на спектаклите им е Стоян Радев, а в тях често се включват звезди като Алекс Раева, Пам Велидис, Гери Турийска и др. Така че Малинова със сигурност не е случайна жена, макар че, както се вижда, не е и журналистка. Тя има солиден гръб – и в бизнес план, и в шоубизнеса, че даже и в политиката.

Интервюто в „Преди обед”, в което Оля представя своето вино, преди да стане водеща, е направено в много подходящ момент за нея – 14 февруари, Денят на влюбените и на виното. Преди това комедиантката се изявява и в подкасти на медийната група, а и във всякакви други медии, в които надълго и нашироко разказва за своя бизнес. Разбира се, това не означава, че е плащала за тези участия. Най-вероятно е била канена заради своите лични качества и заради ценния си опит като бизнесдама.