Човек на Лео Меси влиза в „Игри на волята”

Станислав Христакиев е един от 24-те нови участници, които ще стъпят на Арената

Шоу
18:25 - 13 Септември 2024
1500
Човек на Лео Меси влиза в „Игри на волята”

Български актьор, участвал в американска реклама за Супербоул с Лионел Меси, влиза в “Игри на волята”. Станислав Христакиев е един от 24-те нови участници, които ще стъпят на Арената по време на старта на шоуто на 14 септември от 20:00 часа по NOVA. Още с влизането в екстремното предаване, те ще се сблъскат в жестока битка за територии.

Продуцентът на “Игри на волята” Витомир Саръиванов сподели за новия сезон в “На Кафе”: „Зрителите трябва да знаят, че е различен сезон, сниман на различно място. Всичките локации са нови, по-красиви и по-добри от предишните. На Северното Черноморие е страшно красиво и различно. Освен различно, е и много по-тежко за участниците. Условията за живеене са по-сурови от предишните, битките - също. Има една допълнителна Арена, на която ще се провеждат сблъсъците. Тя е огромна - новата MAD MAX арена, където всичко е индустриално. Разполагаме с огромни препятствия, за които се изискват специални осигуровки. Северът е по-непознат и това има своето обяснение, тъй като е по-далеч и по-трудно се стига до него. Това не важи за нашите фенове, които искат да гледат снимките и продължават да идват на терен.“.

На 14 септември ще е премиерата на новия сезон на подкаста на “Игри на волята” - „След Игрите". Дигиталната поредица има нов водещ - най-добре класиралата се жена в екстремното риалити Ваня Запрянова. Любимката на феновете на “Игри на волята” ще посрещне в студиото най-интересните участници от сезон 6, а гости в премиерния епизод ще са звездите от сезон 5 - Денислава Велкова и Мартин Николов - Елвиса.

“Игри на волята” ще продължи в неделя с втора зрелищна битка, в която две нови племена ще влязат в директен сблъсък на Арената. Едно от племената ще продължи в надпреварата, а другото ще се раздели с “Игри на волята” още на старта.