Чудовището Андреа надува джуките за 27-и път

През ключалката
17:00 - 10 Декември 2021
5202
Чудовището Андреа надува джуките за 27-и път

Чудовището от Бургас Андреа Иванова, известно като българското Барби, ще надуе джуките за 27-и път, с което ще постави нов световен рекорд. Интервенцията ще се случи по Коледа като подарък, който силиконката сама си прави.

„Много мъже от цял свят ми пишат в социални мрежи, предлагайки ми пари, пътувания... Канят ме на срещи през цялото време”, казва Андреа, цитирана от The Sun.

Тя инжектира хиалурон в устните си едва преди няколко години, след това решава да добие популярност с естетичните корекции, като поставя още и още филъри. След огромната промяна, Иванова не харесва останалата част от лицето си, която не е симетрична, а заради огромните устни изглежда кръгла – това е причината да промени още брадичката и челюстта си, издължавайки ги, припомни „Телеграф”.

Рекордите очевидно са фикс идея за Андреа, която за първи път коментира, че смята да се наложи на световно ниво с най-голям изкуствен бюст. През тази година тя си сложи 1200 кубика.

„Не съм мислила за визията си, когато остарея, честно казано, смятам, че всичко е доста обратимо в днешно време. Бих могла да върна устните си към естествените им размери, ако спра с процедурите, и да махна силикона, ако един ден реша, че не го искам.

А и все повече дами се подлагат на корекции и след 40-годишна възраст и отново изглеждат добре“, казва Андреа.