Циганинът Меди става конкурент на "Пайнер"

Топ
14:21 - 31 Януари 2022
24294
Циганинът Меди става конкурент на "Пайнер"

Меди поставя ново начало, като разширява кръгозора си. Това става ясно от пост в социалната мрежа, където фолк певецът от ромски произход обяви старта на лейбъла си, наречен "MEGA STAR".

„Знам колко труден е пътят до успеха. Знам, че талантът често бива подценяван, често бива подминаван. Знам, че в България има толкова много талантливи хора, на които просто трябва да им бъде подадена ръка! А за да създаваш големи неща, не ти е нужно много, необходимо е само талант, желание и една мечта! Това е напълно достатъчно. Представям ви "MEGA STAR" — новия музикален лейбъл на България“ – пише роденият като Мехмед Гогов изпълнител в бравурно съобщение в социалните мрежи.

Фенове на актуалния изпълнител не спират да го поздравяват за начинанието и се надяват да бъде дадено поле на изява на много нови таланти. Все още Меди не издава подробности за екипа, с който стартира фирмата му, както и за стиловете музика, на които ще залага.

Мехмед Гогов като 18-годишен ученик в музикалното училище в Широка лъка

За повечето хора обаче е ясно, че Меди не прави фирмата си, за да "подаде ръка на младите таланти", а за да прибира солиден комисион от участията им. Публична тайна е, че продуцентите прибират между 40% и 60% от приходите от участия на прохождащите изпълнители, както и 100% от парите, които се печелят от гледането на видеоклиповете им в музикалните платформи. Именно заради прекалено силен натиск от страна на продуцента си преди няколко месеца се самоуби младия певец Денис Теофиков.