Циркът на "Величие" не спира: Николай Марков давал 20 000 лева, за да потрошат от бой Ивелин Михайлов

Киро Брейка твърди, че има информация за мократа поръчка, той също бил мишена

Новини
03:29 - 05 Юли 2024
18909
Циркът на "Величие" не спира: Николай Марков давал 20 000 лева, за да потрошат от бой Ивелин Михайлов

Парламентарният лидер на "Величие" Николай Марков е търсел хора от подземния свят, които да "потрошат от бой" основателя на Историческия парк и вдъхновител на партията Ивелин Михайлов. Бой трябвало да изяве и неговия съратник Киро Брейка. За целта подполковника, когото всички наричат Полковника, предлагал сумата от 20 000 лева.

Това разкри сензационно Киро Брейка в свое видео в канала си в YouTube. Той заяви, че информацията му била сигурна - с него се свързали хора, които били наясно с черната поръчка на Николай Марков В заверата имало и още един човек, но на този етап Киро Брейка нямало да назовава името му.

Киро Брейка разкри пъкления заговор

"Аз по-нагъл тип в историята на България не съм чувал! Нямам думи, бе! Ни знам ко да кажа! А за гвоздея на програмата - човекът е търсил... да ни поръчва. Мен и Ивелин - за сериозно потрошаване, като е обявявал 20 000 лева! Да ма поръчва мене тоя... Да ни потрошат до неузнаваемост. Да ни потрошат - и мене, и Ивелин, да ни направят неузнаваеми. Такава наглост, такава мерзост. Ни знам - трепера от нерви!", емоционално обяснява в типичния си стил Киро Брейка.

Междувременно от вчера Виктория Василева от "Величие" ходи с бодигард в парламента. Оказа се, че тя също е била заплашена с убийство. Днес пред журналисти Василева заяви, че знае откъде идват заплахите.

Вижте видеото на Киро Брейка - след 15-ата минута: