Цитиридис ще става батка

Гъркът пак започна да тренира и извая мускули

Нещо за четене
11:56 - 12 Декември 2023
6078
Цитиридис ще става батка

Свалянето от ефир се отразява добре на Николаос Цитиридис и най-вече на фигурата му. Гъркът се е заел да извае тяло и успешно се справя с целта си. Тв водещият се сбогува с публиката си на 1 декември и веднага се отправи към залата, където ще се сбогува с мазнините, които отново трупна, откакто е в Би Ти Ви. За 4 години на екран Николаос наддаде близо 25 килограма над нормалното си тегло. В момента Цитиридис има повече свободно време и се е мобилизирал за вталяване. Гъркът се похвали с мускули, които преди нямаше, забеляза Lupa.bg.

Цитиридис от години води битка с килограмите. Кадърът на Би Ти Ви има проблеми с теглото още от малък. Преди да стане известен с „Шоуто на Николаос Цитиридис”, гъркът смъкнал над 30 кг, но само за година си върна старото тегло, че и отгоре. Той е признавал, че много обича да хапва сладко, тестено и всички вредни храни. Близки до тв водещия издават, че обичал да похапва тайно сладкиши и после се оправдавал с бавния си метаболизъм. „Имах дебел период, ядях страшни боклуци. Стриите са урок от живота”, признавал е Додо, който се е зарекъл до края на годината да смъкне 10 кг, а през следващата да продължи с вталяването.

Част от последователите му не са обнадеждени, защото при него йо-йо ефектът е водещ и колкото и да свали, винаги си връща старите кила. Отдавна се знае, че хората са по-предразположени към йо-йо ефекта, когато спазват прекалено строг хранителен режим по-дълго време. След като „подхлъзването“ – т. е. неспазването на диетата – се превърне в истински отказ от спазване, старите навици се появяват наново, свалените килограми се връщат и цикълът започва отначало.

Близки до Николаос издават, че той бил много мотивиран до празниците да е редовен в залата и с хранителния режим, но най-вероятно покрай Коледа отново ще си похапне за двама и ще върне част от свалените килца. Те допълват, че всяка година гъркът има по един такъв период – на силна мобилизация за отслабване, успява да се втали с някой и друг килограм и после отново се връща към вредната храна и забравя за спорта, като се оправдава, че няма време.