Цончо Ганев: Сovid-тестът на шефа на НС е измама

Новини
12:33 - 12 Януари 2022
7572
Цончо Ганев: Сovid-тестът на шефа на НС е измама

Бурни и остри нападки срещу управляващите "изстреля" от трибуната депутатът от "Възраждане" Цончо Ганев. 

Той обвини властта в потъпкване на демокрацията и репресии срещу хората на "Възраждане", тръгнали с автобуси от провинцията към София за обявения от тях бунт срещу зелените сертификати.  

Вие мачкате яростно опозицията и това, което се случва, е равносилно на потъпкване на демокрацията. Изпълнявате чуждестранни интереси, заяви от трибуната Ганев.

Да видим как ще ни спрете на входа, когато направите това, правителството ще падне, закани се депутатът от "Възраждане".

Вашият председател на НС беше със зелен сертификат, а после казва, че е болен, иронизира Ганев. И отново намекна, че положителният тест на Никола Минчев е фалшив.

Кое ще ви спаси вас? Маските-парцалчета или ваксините със странни качества?, изригна от трибуната Ганев. 

Кристиян Вигенин пък му отправи остра забележка, че си позволява от трибуната да намеква, че парламентарният шеф е извършил измама, при положение, че той не е в зала и не може да се защити и да поиска лично обяснение.  

Ганев гневно оповести от парламентарната трибуна, че шофьорите на автобусите с хора на "Възраждане" били проверени за наркотици, но тестовете са били нагласени, за да изкарат четири положителни проби от общо 5. Вие надминавате всичко и продължавате с репресиите, обвини патриотарът управляващите.