ЦСКА 1948 се препъна срещу Крумовград

Срещата в Пловдив завърши 1:1

Спорт
17:10 - 04 Октомври 2024
2488
ЦСКА 1948 се препъна срещу Крумовград

Крумовград и ЦСКА 1948 не се победиха в първия двубой от 11-ия кръг на еfbet Лига, завършвайки 1:1.

Това бе трети пореден мач без загуба за крумовградчани - преди днешния двубой те победиха Ботев Враца и Локомотив Пловдив.

"Червените" пък последно надвиха Локо Пд, а след това завършиха наравно със Септември и паднаха от Ботев Пловдив.

Тимът, воден от Валентин Илиев, е шести в класирането с 14 точки. Момчетата на Атанас Рибарски са девети с 13.

Домакините поведоха в резултата в седмата минута. Рафаел Фуртадо получи от Серкан Юсеин отдясно, справи се с Райън Бидунга и изведе Юсеин в наказателното поле. Той финтира Радослав Кирилов и след това от малък ъгъл стреля под плонжа на Петър Маринов за 1:0.

В 20-ата минута Емил Ценов по земя от дистанция, но покрай лявата греда на Янко Георгиев.

Три минути след това Радослав Кирилов падна в наказателното поле след съприкосновение с Лукас Сантана и поиска дузпа, но главният съдия Димитър Димитров не отсъди наказателен удар.

В 41-ата минута Бирсент Карагарен центрира на далечната греда към Талис, който свали с глава за Евгений Сердюк. Украинецът овладя и комбинира с Карагарен, който стреля силно, но се получи рикошет в Матей Шимич и топката излезе в корнер.

В първите секунди на втората част гостите имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Лукас Сантана, а Димитър Димитров бе извика лично да преразгледа ситуацията на ВАР монитора, след което отсъди 11-метров наказателен удар. Зад топката застана Евгений Сердюк, който прати топката във вратата на Янко Георгиев.

В 63-ата минута Радослав Кирилов центрира към Бирсент Карагарен, който с едно докосване намери Евгений Сердюк, но Янко Георгиев скъси бързо дистанция и изби удара на украинеца в корнер.

Радослав Кирилов отправи техничен изстрел от границата на наказателното поле в 77-ата минута, но Янко Георгиев спаси, а след това успя да изпревари и Талис, който опита да направи добавка.

В 87-ата минута Наско Милев, който влезе като резерва, получи контузия и бе изнесен на носилка.

В последните секунди на срещата Симеон Александров също получи контузия и се наложи да бъде изнесен на носилка, а ЦСКА 1948 трябваше да доиграе срещата с човек по-малко.