ЦСКА и Левски извъртяха 4:4 пред погледа на Ганчев

Ветераните на двата отбора изиграха благотворителен мач

Спорт
17:42 - 17 Ноември 2022
2477
ЦСКА и Левски извъртяха 4:4 пред погледа на Ганчев

ЦСКА и Левски се обединиха в мач с благородна кауза под надслов "Обединени в грижа за мъжкото здраве”. Въпреки че срещата бе с приятелски характер двата тима, съставени от бивши играчи на "червени" и "сини", които в този мач бяха "бели" и лекари от три болнични заведения, показаха хъс и спортна злоба и си спретнаха голово реми 4:4, което бе решено на дузпи.

При наказателните удари "сините" бяха по-точни като вкараха четири от шестте си дузпи. За ЦСКА се разписа само помощникът на Саша Илич - Милорад Пекович. Треньорът на вратарите в Левски Георги Стоянов показа умения, като парира няколко удара от бялата точка.

За Левски участие взеха Даниел Боримиров, Милан Коприваров, Станислав Ангелов-Пелето, Емил Ангелов, Георги Стоянов, Георги Коруджиев и Димитър Андонов.

ЦСКА пък бе представен от старши треньора си Саша Илич, помощникът му Милорад Пекович и Ивайло Иванов-Пифа, а треньори на тима бяха легендарните Димитър Пенев и Георги Велинов. Самият Илич бе причината да се стигне до дузпи, след като асистира за изравнителния гол за 4:4.

Изпълнителният директор на "червените" Филип Филипов също присъства на събитието, както и синът на Гриша Ганчев - Данаил.