ЦСКА настръхна срещу протеже на Гриша Ганчев

Мениджърът Стойчо Стоилов нежелан от феновете на „армейците“, смяната му е трудно осъществима

Спорт
18:15 - 21 Юли 2019
12193
ЦСКА настръхна срещу протеже на Гриша Ганчев

ЦСКА, или по-точно феновете на отбора, които са единствения незаличим и непреходен актив на клуба, надигнаха мощен глас срещу мениджъра Стойчо Стоилов. Довереникът на Гриша Ганчев отново съумя да запази поста си, макар да е негова вината за трагичното състояние на „червените“.

Именно Стойкас Стоилас (навремето взе гръцки паспорт) прави и тази лятна селекция и докара куп съмнителни състезатели. Резултатът е налице – ЦСКА прилича на махленско тимче и в два поредни домакински мача на стадион „Българска армия“ бе категорично надигран от Етър (2:2) и Черно Море (1:3). ЦСКА се затрудни даже в реванша за Лига Европа срещу "куците" ентусиасти от Титоград, които едва ли биха могли да победят отбор от българската Първа лига. Видно е за всички - Стойчо Атанасов и Чорбаджийски не стават, Антов - също, а новопривлечените са под всякаква критика. 

За кошмарната игра на „армейците“ отново бе намерена изкупителна жертва от собственика Гриша Ганчев. Той формално отстрани треньора Добри Митов, който обаче единствено редеше конусите на наставника в сянка Люпко Петрович. От днес сърбинът е официално назначен за старши-треньор, а Добри Митов му е помощник – тоест, пак ще реди конусите.

Човекът, чието уволнение трябва спешно да се състои, обаче остава. Стойчо Стоилов грандомански заяви след унижението от Черно море, че феновете не решават нищо и не даде вид, че му пука особено от срамното състояние, в което се намира ЦСКА.

Гриша Ганчев трудно би се разделил с протежето си Стойчо Стоилов

Необяснимия толеранс, който се дава на Стойчо Стоилов от боса Гриша Ганчев, изнерви запалянковците на ЦСКА. Две от най-големите организации на привържениците – „Офендърс“ и „Дивизия Монтана“ призоваха за смяната на Стоилов и даже намекнаха, че ако не се вземат мерки, сами ще го изхвърлят от ложите на стадион „Българска армия“. За съжаление, смяната на Стойкас Стоилас е трудно осъществима. Мениджърът е дясна ръка на Гриша Ганчев по футболните въпроси и провожда волята на боса от две десетилетия насам. Все пак обаче ЦСКА не е „Литекс“ и ситуацията в Борисовата градина може да стане взривоопасна в четвъртък, когато „армейците“ играят с хърватския „Осиек“ за Лига Европа.