ЦСКА подписва с наш национал

Петър Занев идва на "Армията" като свободен агент след края на сезона

У нас
11:27 - 10 Април 2019
1840
ЦСКА подписва с наш национал

ЦСКА е на път да привлече българския национал Петър Занев. В момента 33-годишният бранител е свободен агент, след като наскоро напусна със скандал руския Енисей (Красноярск). Очаква се левият бек да подпише "червените" след края на сезона, съобщава "Меридиан Мач".

Опитният футболист познава отлично с ръководните фигури на ЦСКА от времето, когато риташе в Литекс. Треньорът Любослав Пенев също е запознат добре с качествата на Занев, тъй като му е бил треньор в Ловеч и в националния отбор.

Националът ще трябва да запълни дупката в лявата част на отбраната на „червените“, която на „Армията“ така и не успяват да запълнят след продажбата на Антон Недялков. Бразилецът Жеферсон често е контузен, а на позицията бяха ползвани Ангел Лясков и Нуно Томаш, който по принцип е централен защитник.

Петър Занев е играл през кариерата си за Пирин, Литекс, Селта, Расинг Ферол, Волин (Луцк), Амкар (Перм) и Енисей. Има 39 мача за националния отбор, за който дебютира на 15 ноември 2006 г. при загубата с 1:3 от Словакия в Жилина.

Снимка: Lap.bg