ЦСКА привлича шести нов

Спорт
16:57 - 12 Август 2024
1282
ЦСКА привлича шести нов

ЦСКА е напът да разреши проблемите си в лявата зона на защитата. Журналистът Алекс Кабо написа в профила си в социалната мрежа X, че боливийският защитник Роберто Карлос Фернандес ще продължи кариерата си именно при "червените".

Роберто Фернандес е 25-годишен футболист, който може да играе както като ляв защитник, така и като ляв външен халф. Клубът му е боливийският Боливар, като през миналия сезон е играл под наем в руския Балтика.

Роберто Фернандес е играл и в испанския третодивизионен Културал Леонеса. През настоящата кампания има 3 мача за Боливар.

През миналия сезон Фернандес има 29 мача и 1 гол за Балтика в руската Премиер лига. Боливиецът е избран в символичния състав на сезона в Русия заради добрите си изяви. Той има 37 мача за националния тим на Боливия, в които е вкарал едно попадение.

В момента в ЦСКА типичен ляв защитник е единствено Сейни Санянг. На тази позиция е използван и Тибо Вион. Роберто Фернандес ще се превърне в шестото ново попълнение на "червените" след Иван Тасев, Иван Дюлгеров, Лумбард Делова, Йоан Борносузов и Джейсън Локило.