ЦСКА пропищя: Пак посягат на емблемата ни!

Спорт
14:28 - 18 Септември 2020
1968
ЦСКА пропищя: Пак посягат на емблемата ни!

От ЦСКА пуснаха официално изявление, в което информират своите привърженици за "нов безцеремонен опит за посегателство върху емблемата на ЦСКА".

От написаното от "червените" може да се предположи, че става дума за ход от страна на новака в efbet Лига ЦСКА 1948, откъдето са подали искане пред Патентно ведомство за отмяна на регистрацията на притежаваните от клуба символ и търговска марка.

Ето цялото изявление:

Армейци,

информираме Ви, че е налице нов безцеремонен опит за посегателство върху емблемата на ЦСКА. Емблемата, която официално и според всички правила и закони в тази страна принадлежи на ЦСКА.

Не искаме отново да напомняме през какви перипетии и процедури преминахме, какви средства и ресурси вложихме, за да бъде емблемата отново на своето изконно и полагащо се място, а именно - на стадион „Българска армия“, греейки ярко на гърдите на екипите на нашите футболисти.

Опитът за атака и грубо погазване на всякакви законови и морални ценности няма да Ви изненада. Няма да Ви изненада и от къде идва. Отново от самозванците без стадион и публика, изкуствено създадени, за да разделят армейската общност. Отново господата моралисти са намерили някакви мотиви, процедурни алабалистики и запетайки в наредбите и какво ли не, за да подадат пред Патентно ведомство на Република България своето нелепо искане за отмяна на регистрацията на притежаваните от клуба ни символ и търговска марка.

Ще ви информираме своевременно как се води и как ще спечелим тази нова битка. Искаме да Ви уверим, че клубът ни ще защитава докрай своите интереси, воден от веруюто на армейската публика:

“Емблемата ще браним дори с кръвта си“...