ЦСКА разкарва капитана Петър Занев

Гълъбов също си тръгва от "Армията", идват двама от Царско село

Спорт
21:25 - 19 Април 2021
3921
ЦСКА разкарва капитана Петър Занев

ЦСКА приключва с капитана си Петър Занев. Взаимоотношенията между двете страни приключват този сезон.

Националът пристигна в Борисовата градина преди 2 години, като преди това той игра близо 12 сезона в чужбина - в Испания, Украйна и Русия.

За родения в Благоевград Занев има вариант през следващия сезон да се събере с добрите си приятели Станислав Манолев и Николай Бодуров в Пирин.

В последния мач на ЦСКА Занев направи дузпа и бе изгонен, което помогна на Царско село да запише 3 точки, осигуряващи му оставане в Първа професионална лига.

От 11-метровия удар точен за домакините от комплекса край околовръстното шосе бе офанзивният халф Димитър Костадинов. 21-годишният футболист се разписа с изпълнение в стил "Паненка", откривайки резултата. Почти е сигурно, че палачът на ЦСКА в този двубой от лятото ще се премести на “Българска армия”.

От Царско село най-вероятно в посока ЦСКА ще поеме още един полузащитник, който игра силно под ръководството на Любо Пенев, а продължава да го прави и след това. Става дума за нидерландеца Дилан Мертенс.

Освен със Занев червените вървят към раздяла с още един бранител.

От “Армията” изглежда ще си тръгне и Пламен Гълъбов. Заради изявите си в ЦСКА той дори стигна до участие в националния отбор миналата година, но през тази вече твърде рядко получава място при титулярите.