ЦСКА скри Ел Маестро в Румъния

Новият наставник няма да бъде представен официално пред медиите, дава пресконференция утре

Спорт
15:44 - 01 Август 2023
2631
ЦСКА скри Ел Маестро в Румъния

Новият наставник на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, който се завърна за втори престой на "Армията", няма да бъде официално превставен пред родните медии. Поне не и на родна почва, както повелява традицията. 40-годишният сърбин ще даде пресконференция утре вечер, малко повече от 24 часа преди реванша с румънския Сепси в турнира Лига на конференциите.

Отборът на ЦСКА заминава утре рано сутринта за северната ни съседка, а журналистите, желаещи да зададат въпроси на Ел Маестро, на които той ще отговори в 18:30 наше време, могат да зададат питанията си на клубния мейл [email protected] до 12:00 ч. в сряда.

Във връзка с тази изява на Нестор Ел Маестро от клуба публикува съобщение, свързано с липсата на официално представяне на новия старши треньор.

Ето какво пишат армейците:

"Уважаеми представители на медиите,

Предвид краткото време, с което новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро разполага за подготовка на тима преди реванша със Сепси, официално представяне няма да има.
Първата пресконференция, която Ел Маестро ще даде, ще е в сряда преди двубоя с румънския отбор.

Вчера наставникът проведе първа тренировка начело на ЦСКА, днес тимът имаше две занимания за деня, а в сряда рано сутрин отпътуваме за Румъния.

На 02.08. от 18:30 ч. ще се проведе пресконференцията, а от 19 ч. отборът ще направи последна тренировка преди гостуването на Сепси".