ЦСКА София изрази подкрепата си към Любослав Пенев

Спорт
09:10 - 22 Юли 2021
829
ЦСКА София изрази подкрепата си към Любослав Пенев

ПФК ЦСКА София изрази безрезервна подкрепа към старши треньора Любослав Пенев на фона на спекулациите в последно време, че наставникът на армейците не се разбира с клубното ръководство.

Самият той направи коментар по темата на пресконференцията преди първия двубой на „червените“ в Европа срещу латвийския Лиепая от втори предварителен кръг на Лигата на конференциите, казвайки, че има „има хора в ЦСКА, които работят срещу клуба“.

Ето и официалното изявление:

Армейци,

Собствениците на клуба, цялото оперативно и техническо ръководство, както и всички служители, работещи и милеещи за армейската кауза, искаме да изразим своята огромна и безрезервна подкрепа към старши треньора на тима Любослав Пенев.

Всички ние, нито за миг не сме се съмнявали, че легенда, харизматична и авторитетна личност като него са правилният избор да бъде начело на ЦСКА.

‚Доброжелателите“ ни обаче не мислят така. Ровят, лъжат, фантазират, интригантстват… Прекалено са малки и нищожни за да им обръщаме специално внимание. Категорично заявяваме позицията си, че сме зад Любо Пенев и силно вярваме, че с роден победител като него начело най-доброто за клуба ни тепърва предстои".