ЦСКА вади 1 млн. евро за още трима нови

Топ
13:07 - 16 Август 2024
1119
ЦСКА вади 1 млн. евро за още трима нови

Лятната селекция в ЦСКА продължава с пълна сила. До момента „червените“ привлякоха шестима нови играчи, двама се завърнаха след наем, а трима от втория отбор бяха качени в представителния тим. Въпреки това ръководството на „армейците“ не смята да спира дотук, а възнамерява да вземе поне още трима нови преди затварянето на трансферния прозорец.

Според "Тема спорт" шефовете на ЦСКА са приготвили 1 милион евро за въпросните три попълнения, които искат да вземат. Техните имена се пазят в тайна, но е ясно, че „армейците“ ще се подсилят с нападател, крило, както и ляв краен защитник. Очаква се те да пристигнат в отбора на Томислав Стипич до края на месеца.

До момента ЦСКА е платил близо 2 милиона евро за трима нови. „Червените“ взеха нападателя Годуин Коялипу за 1 млн. Джейсън Локило дойде срещу 400 хиляди евро, а Лумбард Делова срещу 300 хиляди. Междувременно Иван Дюлгеров, Иван Тасев и Йоан Борносузов се присъединиха към тима като свободни агенти.

Марк-Емилио Папазов и Симеон Александров се завърнаха от наемите си в Хебър Пазарджик и Септември София. От дубла пък бяха повикани Петко Панайотов, Юлиан Илиев и Лъчезар Иванов.