Цветанка Ризова размаза Хекимян по Би Ти Ви: Съсипахте репутацията ни!

Тв водещата обясни на бившия си шеф, че е изгубил уважението на доскорошните си подчинени

Новини
18:30 - 05 Октомври 2023
9268
Цветанка Ризова размаза Хекимян по Би Ти Ви: Съсипахте репутацията ни!

Водещата на “Лице в лице” по Би Ти НиЦветанка Ризова посрещна в студиото си бившия си началник Антон Хекимян, този път в качеството му на кандидат-кмет за София от ГЕРБ. Още преди да започне разговора, тя честно си призна, че ситуацията е “пълна каша” и че тя усеща донякъде конфликт на интереси. Какво има предвид Ризова, стана ясно още от началото на интервюто.

Тя директно заяви на Хекимян, че е нанесъл щета на репутацията на телевизията. Кандидат-кметът отвърна, че вярва, че колегите му го разбират, но Ризова доста категорично му обясни, че е изгубил уважението на бившите си подчинени.

“Би Ти Ви е моят втори роден дом”, отвърна патетично Антон Хекимян.

“Тези дни дни обаче казахте, че ГЕРБ-СДС е вашето семейство. Много бързо сменяте семейството”, жегна го веднага водещата.

Цветанка Ризова изненада Хекимян с друг болезнен въпрос: "Докато ни ръководехте, мислехте ли за участието си в местните избори? Кога разбрахте, че искате да сте кмет?”

Антон Хекимян заяви, че периодът, в който вече е знаел, че ще е кандидат-кмет на ГЕРБ и още е бил шеф на новините в Би Ти Ви, не е бил “месеци или седмици”. Той подчерта, че не е лична кандидатура на Бойко Борисов, а на структури на партията му, който го били издигнали самостоятелно.

“Така ли? Кои структури?”, запита веднага Ризова. Публична тайна е, че такива изобщо няма.

“Най-точно може да каже г-н Борисов”, измъкна се бившият ѝ началник. Той бе видимо смутен в ролята си на кандидат-кмет.

Разговорът продължи още малко в този стил, но след като Хекимян направи забележка да не го прекъсва, Цветанка Ризова леко отпусна хватката и все пак му даде възможност да изпълни предизборната си реч пред зрителите на Би Ти Ви.