Цветанка Ризова с меден месец на остров Корсика

Нещо за четене
19:25 - 15 Септември 2022
8048
Цветанка Ризова с меден месец на остров Корсика

Тв водещата Цветанка Ризова се върна на екран след романтичен меден месец на остров Корсика. Воаяжът до райското място насред Средиземно море е бил организиран от нейната половинка – адвокат Красимир Недев (до нея на снимката), пише "Ретро".

Двамата влюбени акостирали на френския остров с луксозна яхта. Отседнали в един от най-лъскавите хотели там и редували посещението на лазурните плажове с обиколки из историческите градчета на Корсика. Родното място на Наполеон е сред най-предпочитаните летни дестинации за световните звезди и милионери от всички краища на земята. Било е и любим пристан на принцеса Даяна.

Дни преди да излезе в летен отпуск и да спре да води „Лице в лице“ Ризова се появи с венчална халка в ефир, от което стана ясно, че двамата с мъжа й са вдигнали тайна сватба. 57-годишната звезда от две години съжителства със софийския адвокат Красимир Недев. Преди това Цветанка имаше отношения с политик, който неотдавна също се ожени, а преди това преживя кратка авантюра с по-млад от нея лекар.