Цветелин Гешов отпада от „Игри на волята“ 5

Цвети Станева откупи мястото си в играта срещу 100 гроша

Нещо за четене
09:47 - 06 Октомври 2023
4120
Цветелин Гешов отпада от „Игри на волята“ 5

Драматичен елиминационен съвет на племето на Изгубените беше причината брокерът Цветелин Гешов да напусне “Игри на волята” 5. Той беше един от най-подготвените играчи, но след пристигането си в Чистилището се превърна в основна мишена на вече създадената коалиция.

На плажа на Изгубените Цветелин беше посрещнат от Михаил Кръстев, Виолета Стайкова и Никол Дунев. Плувецът Михаил се спаси от Чистилището и изпрати на свое място Цвети Станева. Шампионката по калистеника откупи обратно мястото си в “Игри на волята” срещу 100 златни гроша преди началото на съвета и остави Цветелин в компанията на женското дуо - Виолета и Никол. Те бяха вдигнали мерника на Цветелин още със стъпването му в Чистилището и след гласуване го изпратиха вкъщи.

Вече са ясни и номинираните от племето на Гладиаторите. След не по-малко драматичен съвет, в който моделът Калоян Митов предаде коалицията си с братята Михаил и Радостин, агрономът Даниел Димов и зъботехникът Иван Рълев ще трябва да се борят за мястото си в “Игри на волята”. Срещу тях ще се изправят номинираните на Старейшините, които загубиха втората номинационна битка срещу Амазонките.