Цветелина Бориславова лъсна с насинено око

65-годишната банкерка се появи в Пампорово с травма

Нещо за четене
20:20 - 15 Февруари 2024
15614
Цветелина Бориславова лъсна с насинено око

Бизнес дамата Цветелина Бориславова се появи изненадващо в Пампорово със синина на лицето. Една от най-богатите българки е мажоритарен собственик на "Пампорово, АД и често може да бъде забелязана в курорта по време на зимния сезон, особено когато там се провеждат големи спортни форуми. Неотдавна там състоя Световната, купа по сноуборд.

Снимки от визитата й се появиха в социалната мрежа фейсбук. От тях е видно, че под дясното око на 65-годишната Бориславова има синина, обръща внимание в. "Ретро". Каква е причината за нея обаче, не се знае.

Цветелина Бориславова до шампиона Радослав Янков на откриването на ски сезона в "Пампорово"

Снимка: в. "Ретро"

Възможно е да е заради инцидент, заради дребен здравословен проблем или пък вследствие на разкрасителна процедура, каквито банкерката често си прави. При всички положения бившата половинка на Бойко Борисов е можела да прикрие дефекта с повече грим, но тя не изпитала притеснение да се появи с него в претъпкания с хора курорт, както и да се снима.

На кадрите суетната бизнес дама е с небрежно прибрана с шнола коса, а в последно време след краткото й бягство към русото отново се е върнала в кестенявата гама. Елегантната в ежедневието си банкерка е съобразила облеклото с обстановката и на кадрите носи впит спортен екип в бяло, комбиниран с ватиран черен елек.

Повече от 10 години, откакто Цветелина и Борисов са разделени, тя продължава да поддържа едни и същи фини килограми. Разковничето не било само добрият ген, но и ежедневното спортуване. От години Бориславова играе дейно тенис на корт, ходи на фитнес, а през студените месеци кара активно ски. Най-новото й спортно хоби било гмуркането и банкерката вече имала официален сертификат за водолаз, твърди в. "Ретро". Банкерката се хвали, че се зареждала с енергия от природата и спорта.