Цветелина Янева похвали Галена

През ключалката
12:46 - 14 Януари 2020
3462
Цветелина Янева похвали Галена

“С Галена нещата просто ни се получават, защото аз обичам да се зареждам от хъса, от този заряд, който носи Галена. За мен е страхотно удоволствие да работя с нея, защото аз истински я харесвам. Тя има енергия, страхотен професионалист е и е родена да бъде световна звезда… И за Фики ще го кажа – обичам да слушам Фики, той е талантлив изпълнител и да пея с него е удоволствие“ – призна Цветелина Янева.

Освен самостоятелни песни, за нея истинско удоволствие е да прави и дуети. Особено с колегите си Галена и Фики. Янева разкри и подробности около подготвяния от нея нов албум, който ще представи през 2020-а.

“От много години имам идея да направя албум, който да е като моя визитна картичка, в който да включва любими мои песни. Искам в него хората да видят това, което обича Цветелина Янева. Ще има мелодии, които през годините публиката е обикнала, както и аз самата, а също така и съвсем нови песни“ – издава изпълнителката.

В селекцията ще намерят място парчета, появили се след албума “Мога пак“, както и съвсем нови заглавия, които до момента не са били издавани.