Цвети Пиронкова, Юлиан Вергов, Ненчо Балабанов и Маги Джанаварова - посланици на Sofia Open 2022

Четиримата отново са сред популярните лица, които ще бъдат част от надпреварата между 25 септември и 2 октомври

Спорт
16:45 - 01 Септември 2022
3002
Цвети Пиронкова, Юлиан Вергов, Ненчо Балабанов и Маги Джанаварова - посланици на Sofia Open 2022

Цветана Пиронкова, Юлиан Вергов, Ненчо Балабанов и Маги Джанаварова са първите звезди, които ще бъдат част от специалния отбор посланици на Sofia Open 2022. Четиримата отново са сред популярните родни лица, които ще бъдат част от надпреварата от категория ATP 250 в „Арена Армеец“ между 25 септември и 2 октомври.

Бившата ни първа ракета при дамите Цветана Пиронкова за четвърта година е посланик на Sofia Open. Покрай грижите за двете си деца след по-малко от месец тя ще подкрепя родните участници в битките им срещу световните звезди. „За поредна година България ще е домакин на престижния тенис турнир Sofia Open.

Освен радост и вълнение за тенис феновете в България, това е рядка и много ценна възможност за родните тенис таланти да усетят атмосферата на световната тенис сцена и да се изправят срещу тенисисти от световния елит в момента. Очаквам с нетърпение да проследя участието на българските тенисисти в турнира - Григор Димитров и другите момчета", сподели Цвети.

Маги Джанаварова с усмивка и чар отправи покана към българската публика за среща на живо със световните звезди, които ще спорят за титлата в седмото издание на турнира от категория ATP 250 в България. Изпълнителката на Falling high, „Давам“, „Виновен“ и „За теб“ обича да спортува, но и да наблюдава отблизо истински тенис в „Арeна Армеец“.

Юлиан Вергов продължава традицията да е посланик на Sofia Open. Последните години той неизменно е част от всичко преди и по време на турнира, като следи с интерес всяка стъпка на участниците по пътя им към трофея в София. Любимият актьор, за когото тенисът е най-аристократичният спорт на тази планета, не скри вълнението си, че Григор Димитров се завръща пред българската публика.

Ненчо Балабанов държи на мисията си на посланик на Sofia Open.

„С нетърпение очаквам тенис събитието на годината! Особено щастлив съм, че и Гришо ще присъства! Стискам палци на всички участници и с радост ще присъствам в залата! А ако има нужда и възможност - и на корта“, споделя актьорът, певец и водещ, който участва в демонстративния мач в “Арена Армеец“ преди две години.

Ненчо запълни лятото си с десетки срещи с публиката по време на турнето с комеди шоуто „На къс повод“ в тандем с Алекс Раева, но и репетиции за новото предизвикателство, което предстои в родния ефир. Но едно е сигурно - между 25 септември и 2 октомври сърцето му ще бие по-учестено, защото като истински тенис фен, а и майстор на корта, ще тръпне за битките в София.