Цвети Радойчева се раздели с мъжа си (Подробности)

Атрактивната певица обясни, че не живее вече с него, тъй като във времето нещата по между им не вървели

Нещо за четене
17:08 - 05 Юли 2022
7939
Цвети Радойчева се раздели с мъжа си (Подробности)

Цвети Радойчева направи лично откровение в „Черешката на тортата“. Талантливата поп певица стана най-обсъждания участник в популярното кулинарно риалити през изминалата седмица.

Тя даваше високата оценка от 9 точки на своите колеги, като без да се притеснява се обосноваваше и изказа какво й е харесало и какво не в съответните вечери.

За смелостта си да изразява свободно своето реално мнение, без да се стреми да бъде лицемерна и удобна, си навлече неодобрението на доста зрители, които следят формата.

Цвети Радойчева казва, че е наясно с хорската злоба и този факт изобщо не я разколеба да направи прекрасна своята вечер – да готви, да пее, да проявява сарказъм към собствените си грешки, да покаже артистичните си качества в кухнята и не само, да посрещне гостите си с музика и вкусна храна, заслужаваща 39 точки.

А шеф Манчев не пропусна да изрази мнението си за нейната красота, добре приготвеното меню и запомнящото се посрещане. Най-интересният момент от вечерта беше споделеното от личен характер, което Цвети Радойчева направи на масата със своите гости. Тя каза,че вече не е с бащата на своята 5-годишна дъщеричка Ванеса.

Атрактивната певица обясни, че не живее вече с него, тъй като във времето нещата по между им не вървели. Повод за раздялата не са типичните причини, като изневяра или ревност, а това, че Цвети не се е чувствала подкрепяна и разбирана като жена.

Тя е изпаднала в следродилна депресия, изразяваща се с паник атаки и тревожни състояния, а бащата на детето й се отнесъл с неразбиране, като не говорел и не искал да споделя за важните неща във връзката и възпитанието на дъщеричката им.

Във времето нещата били придружени и с голяма доза неуважение от негова страна и успешната поп изпълнителка решила да сложи край на личните им взаимоотношения.

Цвети Радойчева активно твори нова музика и се занимава с психотерапия Този период е отдавна зад гърба й. Тя активно се занимава с психотерапия и лична работа, а в момента чувства, че има повече енергия от всякога. Убедена, че щастието е въпрос на личен избор, прави и дъщеря си Ванеса щастлива чрез примера, който й дава.