Цвети Янева избра Рим (Снимки)

С фотоси певицата отведе феновете си във Вечния град

През ключалката
11:57 - 27 Септември 2019
11033
Цвети Янева избра Рим (Снимки)

Запалените почитатели на социалната мрежа инстаграм, ежедневно имат достъп до хиляди вдъхновяващи кадри от цял свят. Популярните личности у нас също се стараят да бъдат в крак с новостите в социалните мрежи, а публикациите им по нищо не отстъпват на тези на световните знаменитости. Един от българските профили във виртуалното пространство, изпъстрен с оригинални и изключително красиви снимки, е този на Цветелина Янева.


Звездата на телевизия “Планета“ е следвана от 200 000 потребители, които с нетърпение очакват новите й публикации. Последните фотоси на певицата отвеждат феновете във Вечния град, Рим. Италианската столица е едно от най-вълшебните места за всеки почитател на историята, културата и пътешествията, и винаги има с какво да ни изненада.

Тази седмица можем да усетим духа на Италия, благодарение на Цветелина Янева, която ни отвежда до Ватикана, най-малката държава в Европа и базиликата “Свети Петър”, както и до Фонтана “Ди Треви“, които човек задължително трябва да види поне веднъж през живота си.

Виртуалната разходка няма как да мине и без емблематичния италиански сладолед, а точно този кадър не оставя безразлична и Галена, която отправя шеговит коментар под снимката.