Цветомир Найденов се срещнал с фенове на ЦСКА

Двете страни са обсъждали бъдещето пред двата клуба, които са с едно и също име

Спорт
11:34 - 27 Май 2020
1872
Цветомир Найденов се срещнал с фенове на ЦСКА

Основният спонсор на новака в елита - ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, призна, че е провел среща с лидерите на сектор "Г". След сбирката бизнесменът разкри доста любопитни подробности. Той заяви, че всички са стигнали до извода, че акциите на ЦСКА трябва да са притежание на привържениците.

"Да, имах среща с фенове на ЦСКА. Мнението ми е, че трябва да бъдем обединени. Стигнахме до извода, че aкциите на ЦСКА трябва да бъдат притежание на феновете на ЦСКА. Те трудно могат да издържат клуба, но ще имат право да избират УС и ръководство, което да управлява. ЦСКА 1948 вече е така от четири години. Само по този начин може да се избегнат задължения от по 30-40 милиона, за които малко хора знаят, но впоследствие се разбира", заяви Цветомир Найденов.

"Ще бъда откровен с вас. Аз Ганчев съм го виждал само веднъж. Никога не сме се виждали преди и след това. Не сме имали допирни точки. Една нова среща изглежда невъзможна, защото неговият клуб си има спонсор. Знаете, това е друга букмейкърска къща. Така че – не виждам как ще се реализира предложението на феновете да зарежа ЦСКА 1948 и да се озова на стадион „Българска армия“, заяви Найденов.