Цветомир Найденов ще възражда волейболния ЦСКА

Спорт
13:55 - 04 Октомври 2022
1691
Цветомир Найденов ще възражда волейболния ЦСКА

Спонсорът на ЦСКА 1948 и собственик на efbet - Цветомир Найденов, е близо до това да стане генерален спонсор и на волейболния ЦСКА.

През юли той стана благодетел на баскетболния тим на "червените", който се завръща в родния елит след 13 години. На този етап няма официално споразумение, но Найденов е постигнал принципна договорка с президента на "червените" Александър Попов, който е и треньор на отбора. 

Идеята е футболният клуб да помага чрез своето ноу хау за модерно управление и маркетинг и да споделя опита си от последните години.

Нещо повече - изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов и футболната легендата на "червените" Методи Томанов вече са част от Управителния съвет на баскетболния ЦСКА.

Вероятно нещо подобно ще се случи и с легендарния волейболен тим.

По-рано днес самият Найденов публикува пост във Фейсбук, а към снимката на президента и треньор на ЦСКА Александър Попов, който от години се бори за спасението на клуба и зала "Васил Симов", написа: "Браво, Майсторе!"

Назрява идея да се пуснат в продажба абонаментни карти, с които феновете да могат да посещават мачовете на футболния, баскетболния и волейболния ЦСКА.

След като efbet стане генерален спонсор, волейболният ЦСКА ще разполага със солиден бюджет, който с всяка година ще се увеличава. Целта пред ЦСКА ще бъде да изгради силен отбор, който да се бори за титлата.