Д-р Куин Лечителката показа супер тяло по бански на 70 (Снимки)

Джейн Сиймор отпразнува Нова година в Тайланд

Личности
13:56 - 07 Януари 2022
4932
Д-р Куин Лечителката показа супер тяло по бански на 70 (Снимки)

Съществува една легенда, която гласи, че както човек посрещне новата година, така и ще я прекара. В тази връзка, ако съдим по снимките, с които прекрасната Джейн Сиймор отбеляза настъпването на 2022-ра, то актрисата, за която времето сякаш отдавна е спряло, запазвайки нейната привлекателност, то на нея ѝ предстоят наистина шеметни дванайсет месеца, изпълнени с горещи емоции и незабравими преживявания. Още в първите дни на януари някогашното момиче на Бонд зарадва своите над 200 хиляди последователи в Инстаграм с няколко жарки кадъра, заснети на лазурните брегове в Тайланд, където се намира заедно със своето семейство.

На първия от тях звездата от "Доктор Куин Лечителката", към която седемте десетилетия на тази земя са били повече от щедри, показа завидна фигура по бански костюм, за каквато дори някои от по-младите ѝ колежки могат само да мечтаят. На изображението тя стои на плажа, вдигнала поглед към небето, усмихвайки се широко, а зад нея се разкрива приказната гледка на екзотичната дестинация.

"Когато животът ви натиска надолу, винаги се опитвайте да гледате нагоре! Отворете сърцата си за предстоящото, за да започнем годината както трябва", гласи посланието ѝ към публикацията, получила повече от десет хиляди харесвания.

Посланието ѝ завършва с въпроса: "Какви са целите, които поставихте пред себе си?", а сред последователите ѝ имаше и такива, които отговориха, че искат да влязат във форма, точно като нея.

Възторгът по външния вид на холивудската легенда продължи в коментарите и на следващите ѝ постове, показващи я в специално създаденото от организация "Green Elephant" убежище за слонове, в което животните намират спасение от насилието и експлоатацията. Тя пише, че всеки един от обитателите му има удивителна история, а освен това, като част от програмата, не им се налага да носят на гърба си туристи.

Наред с всички други забавления, Джейн намери време да посети концерт на Андреа Бочели, преди да напусне Пукет, отправяйки се към обичайното си ежедневие в Съединените американски щати.

В края на 2021 г. Сиймор, която дълго време бе сочена за един от еталоните за женска красотва в Меката на киното, сподели пред списание "People", че никога не е приемала това изцяло като комплимент.

"Не разбирам съвсем какво означава да бъдеш секссимвол, но ако ме питате дали все още съм пълнокръвна жена, отговорът категорично е положителен", каза тогава тя през смях.