Д-р Панчо Панайотов "стресна" ДБ: Никакво говорене с този измамник и мръсник Славчо

Новини
15:05 - 12 Юли 2021
17918
Д-р Панчо Панайотов "стресна" ДБ: Никакво говорене с този измамник и мръсник Славчо

Бившият кмет на Дупница Панчо Панайотов, известен с крайните си позиции и липса на всякакви задръжки, размаха пръст на ДБ, като ги предупреди в никакъв случай да не разговарят със Слави Трифонов. Към забраната на доктора бяха добавени куп крайно стряскащи епитети, отправени към шефа на ИТН.  

Ето и целият шокиращ пост на синия доктор: 

"Славчо. Набедения лидер. Кух и нечистоплътен. Сам си се разсъблече. Видя се, мръсен и посредствен. Цинично посредствен, цинично мръсен. Отправям предупреждение, към тези, на които имам право да търся отговорност.
Тези, за които гласувам, а и лично им помагах. Към Демократична България.

Уважаеми. След днешната изгъзица, на този измамник, никакво говорене със него. Никакво обсъждаме. Все едно го няма. Само да чуя, че след днес, вие разговаряте с него, обсъждате с него ще ви отпраскам моментално. Говорете с избирателите. На тях обяснявайте позициите си. Говорете с тях.

На този никакво внимание. За доверие да не говорим. Този сам се отказа от говоренето. Да ходи на майната си. Да прави правителство с когото си иска. Вие ( Ние), с мръсници не говорим. Пак ще има избори. За тях мислете.", завърши шокиращото си излияние д-р Панайотов.