Д-р Панчо Панайотов се загрижи: Борисов пълнее от антистрес хапчета

Новини
17:42 - 23 Септември 2020
10241
Д-р Панчо Панайотов се загрижи: Борисов пълнее от антистрес хапчета

Бившият син кмет на Дупница - д-р Панчо Панайотов "се загрижи" за премиера Бойко Борисов и пусна пост в социалните мрежи, в който предупреждава, че тежкия стрес, на който е подложен министър-председателят в последните месеци, може да подкопае сериозно здравето му.  

Медикът обясни, че като професоналист е забелязал, че Борисов най-вероятно приема медикаменти, за да удържи на стреса, а те от своя страна увеличават килограмите. Повечето от този тип лекарства обаче имат вредни странични ефекти.       

"Предвид и хипертоничната болест, която има, може да заключим, че много сериозно уврежда здравето си. Всеки ден губи здраве", отбеляза синият доктор.

Самият Борисов преди време призна, че сутрин пие шепа хапчета, без да спомене конкретни здравословни проблеми.

Хора от тесния кръг на премиера, също разкриват, че министър-председателят страда от хипертония и ежедневно пие лекарства, за да поддържа кръвното си в норма.

През годините, някогашният син кмет се прочу с острите си и доста директни критики и към някогашните си съпартийци, както и към управляващите. Навремето, докторът по вътрешни болести подаде оставка като депутат в 38-то Народно събрание, като аргументира крайното си решение с морални причини. Работил е като лекар в няколко села и в Спешна помощ в гр. Рила.