Д-р Щонова посвири на Месечков за благодарност

Невроложката се представи и като умела пианистка

Нещо за четене
20:55 - 07 Май 2024
12302
Д-р Щонова посвири на Месечков за благодарност

Неуморната д-р Неделя Щонова се оказа разностранен талант. Освен като страстна танцьорка в „Денсинг старс“, невроложката се представи и като умела пианистка. Тв водещата свири специално за партньора си в танцовото шоу Атанас Месечков, за да му благодари, че я е научил да не се страхува от трудностите.

„Наско, искаш ли да ти покажа понякога колко градивно-критично-взискателен и леко императивен си и как звучиш в моята глава?“, попита Неделя и драматично плъзна ръце върху клавишите.

След това лирично отклонение двамата излязоха на дансинга и се впуснаха в енергичен куикстеп. „Чувствам се като конче на манежа, имам прилив на енергия и мога да извъртя още три „Денсинг старс“-а“, обяви задъхана д-р Щонова.

„Много хубава хореография, но исках по-добър хват“, каза след танца Томаш Папкала и награби д-р Щонова, за да й покаже какво има предвид.

„Бяхте фурии по дансинга“, добави Илиана Раева. „Имаше бързина, но и лекота и грация“, обяви Галена Великова.      

Освен Неделя и Наско, в битката за финала влизат още пет двойки. В края на вечерта ще отпаднат две от тях. Четири ще продължат напред и ще се борят за първото място.