Да, аз съм расист!

Арестувайте ме, защото проповядвам непримиримост между расата на нормалните хора и на политкоректните измекяри

Коментар
18:46 - 29 Юни 2020
17997
Да, аз съм расист!

Признавам си, аз съм расист. Изпитвам неизкоренимо чувство за умствено, морално и физическо превъзходство. Но не спрямо чернокожите, теснооките, червените, коренното население на Нова Зеландия, инуитите, язидите или семитите. Расата, която презирам до дъното на душата си, е тази на посредствените, на слугите на конюнктурата, на продалите корените и сърцето си в името на съмнителни либерални ценности.

Вярвам, че расата, към която принадлежа - не тази на белите, а тази на относително нормалните, е по-висша има право да доминира над онези, които събарят паметници и горят книги, сменят имена на улици и площади, цензурират хилядолетни образци на световната култура и мятат коктейли "Молотов" по полицията. Тези, които смениха името на "Десет малки негърчета", които се отричат от робовладелците Аристотел и Сократ, които с добре наплюнчен молив водят сметка за бройката на тъмнокожите, обратните и инвалидите във всеки епизод на телевизионния сериал "Семейство Симпсън".

Според речниковото определение, расизмът е предразсъдък, основан на вярата, че човешките раси имат наследствени особености, които предопределят тяхната култура и способности. След всичките изстъпления на неолибералната парадигма в последните месеци вече не си задавам въпроса за цивилизованата изостаналост на нейните поддръжници. Не се учудвам, че нейни флагмани са второразредни политици, кухоглави представители на шоубизнеса и алчни за наградни фондове спортисти.

Да сте чули някъде известни математици, физици, химици или поне шахматисти да се кичат с фланелки "Black lives matter" и да мятат димки и павета? Ако “факт” е синоним на “предрасъдък”, значи аз съм човек с тежки предрасъдъци към интелектуалните способности на тези, които условно наричам "расата на посредствените".

Да, расист съм и проповядвам расизъм и нетърпимост към онези, които не позволяват на бащата на Пипи Дългото чорапче да е негърски крал и които ретушираха снимката на Джеймс Дийн на пощенската марка за 75-ия му рожден ден, за да му изтрият цигарата. Да дойдат и да ме арестуват. Аз съм расист и заявявам, че съществува непримиримост между расата на нормалните хора и на политкоректните измекяри.

Елате да ме арестувате, плачещи за равни права на веганите, транссексуалните и онези с капка кафяво в хромозомите. Чакам ви. Въоръжен съм. Със здрав разум с пълен пълнител - нещо, което няма как нито да си купите, нито да сглобите в мазето.