Да забраним Равда, ИКЕА и тролея!

Уж най-пострадалите от соросоидния и евроатлантически гнет всъщност са основен двигател на разпространението на проруската пропаганда

Коментар
21:46 - 22 Януари 2024
17572
Да забраним Равда, ИКЕА и тролея!

Да ви призная, не съм предполагал, че само в рамките на няколко дни ще ми се наложи да ровя пак кокалите на дяда ви Вазов, но рашибозушката пасмина за пореден път намери начин да върне дебилната истерия за поруганото и изнасилено от педофили „Аз съм българче“ на дневен ред. Този път обаче няма да го махат от учебниците, а гнусните соросоиди са измислили по-префърцунена гавра – да му нахлузят синьо-жълт укрофашистки пуловер.

Значи, някъде до 24 февруари 2022 г., синьото и жълтото бяха съвсем нормални цветове от спектъра. Беше възможно да си ги облечеш, да ги възпееш в ода, да ги рисуваш с четка, да ги туриш на корица даже. Изведнъж обаче, част от населението разви особена форма на сензитивност към оттенъците, боите и десените. И започна да се озверява, тръшка в агония на националната гордост и пищи за забрани и ограничения.

Ами хубаво, щом синьото и жълтото са толкова неприемливи, щом са толкова пропити от редовната доза кокаин на Володимир Зеленски и фашизоидната идеология на Бандера, да забраняваме из корен. Да разкараме морските курорти, че пясъка и вълните бият на украинска пропаганда. За изхвърлим ИКЕА от България, да пребоядисаме тролеите в троцкисткото-кървавочервено на „Икарусите“ от миналия век. И футболистите от Левски да ритат в розово, то бездруго който ги хване ги бие като момиченца от детската градина.

Шегата настрана, много ми е интересно защо истерията за „Аз съм българче“, издадено преди повече от две десетилетия с майцепродавска картинка с жълт пуловер, тръгва именно от най-големите борци срещу цензурата, радетели на различните гледни точки и пазители на обществените права и свободи? Защо точно волгинчетата, дъревиците и карбовидчетата подемат поредния абсурден фейк, докато с другото си отвърстие на спират да се жалват как са игнорирани, скопени и морално взривени от либерастката политкоректност?

Нима тези поборници за правда и свобода на мненията не са най-яркият пример за болшевишко мракобесие? Уж най-пострадалите от соросоидния и евроатлантически гнет всъщност са основен двигател на разпространението на проруската пропаганда. Не очаквайте обаче винаги да ги видите с имената им. Те често ползват мними страници и профили, конспиративни групи и общности на гранични психопати.

Например групата на Ковид скептиците „Измамата Kовид19“ отдавна вече се казва „Измамата Ковид19 и Украйна22“. Там пандемията отдавна вече не се обсъжда, темата е синьото, жълтото и това как мошеникът Зеленски първо ни взе парите, после БТР-ите, а сега ще ни отнеме и „Аз съм българче“.

Да беше само по един дебилен фейк за дядо Вазов седмично, да махнем с ръка. Само че употребата на подобни евтини манипулации очевидно се трансформира в гласове на изборите. А когато тази алтернативна реалност се сдобие с парламентарно представителство, информационната война на Русия с цивилизования свят пробива съвсем закономерно и в нормалните медии, и в национален ефир. И рязко спира да е смешно, така че не бива да гледаме с лека ръка на фейсбук идиотите, който искат да забраним синьото и жълтото.