Даниел Крейг: Ходя по гей барове откакто се помня

Култура
16:00 - 14 Октомври 2021
8873
Даниел Крейг: Ходя по гей барове откакто се помня

„Ходя по гей барове откакто се помня”, споделя 53-годишният Даниел Крейг в подкаста „Обяд с Брус” по SiriusXM. „Една от причините е, че не се налага да се забърквам в неприятности толкова често в такива заведения.”

Шокиращото за мнозина признание, което идва едва броени дни след новината за бисексуалния Супермен, има своето простичко обяснение.

Актьорът от „Няма време за умиране”, споделя, че започнал да ходи по гей барове още когато бил малък. Намирал подобни места за по-спокойни и безопасни.

„Всичко беше както трябва. Въобще не беше нужно да заявяваш своята сексуалност. Безопасно място – там можех да се срещна с момичета, защото те посещаваха гей баровете по абсолютно същата причина, поради която и аз”, добавя той.

„Хетеро” баровете често се превръщали в места, в които „агресивно се размятали мъжки полови органи”, обяснява Крейг.

Актьорът си припомни един инцидент, докато сладко си бъбри с водещия Брус Боци, с когото е приятел от дълго време.

Двамата били „сгащени” през нощта в гей бар във Венеция бийч, Калифорния, през 2010 година. „Всъщност въобще не ми пукаше. Не правехме нищо нередно, просто седяхме, говорехме си и се наливахме.”

Заради „магическото” настроение онази нощ обаче Крейг споделя, че иска да се премести от Англия в Калифорния.

Крейг, който изигра последната си роля като агент 007 в „Няма време за умиране”, наскоро се сдоби със звезда в Алеята на славата в Холивуд. Неговият пети филм за Джеймс Бонд оглави световните класации и спечели 50 милиона паунда във Великобритания само след два уикенда, което превърна лентата в една от десетта най-касови за 007 на всички времена.