Даниел Крейг ненаситен за мъже в скандалната лента Queer

Певецът Омар Аполо има секс сцена с актьора, изиграл пет пъти легендарния Агент 007

Актуални новини
12:11 - 05 Септември 2024
5023
Даниел Крейг ненаситен за мъже в скандалната лента Queer

Режисьорът Лука Гуаданино представи във Венеция новия си филм Queer заедно с актьорите Даниел Крейг и Дрю Старки, които играят главните роли в него. Той е базиран на едноименния полуавтобиографичен роман на Уилям Бъроуз, чието действие се развива през 50-те години на миналия век.

Лентата проследява историята на Уилям Лий (Даниел Крейг), американски емигрант в Мексико Сити, който прекарва дните си почти изцяло сам, с изключение на няколко познанства с други членове на малка американска общност, пише "Варайъти". Премиерата на Queer беше на 3 септември на филмовия фестивал във Венеция.

Режисьорът Лука Гуаданино представи във Венеция новия си филм Queer заедно с актьорите Даниел Крейг и Дрю Старки

Даниел Крейг, Омар Аполо и Дрю Старки присъстваха заедно с Гуаданино на премиерата на филмовия фестивал във Венеция във вторник, където филмът получи 11-минутни и 44-секундни овации.

Исjорията: Лий е в Мексико сити, след като е избягал от арест за наркотици в Ню Орлиънс и сега прекарва времето си в скитане от бар в бар, когато се натъква на уволнения военнослужещ от ВМС Юджийн Алъртън (изигран от звездата от Outer Banks Дрю Старки).

Уилям се влюбва в Юджийн, въпреки че последният се предполага, че е хетеросексуален. И все пак Юджийн в крайна сметка поддава – което води до изобилие от парливи секс сцени.

Дрю ще играе екранната любов на Даниел Крейг

Номинираният за Грами певец Омар Аполо също участва в все още неозаглавена роля, въпреки че е вероятно той да играе едно от завоеванията на Уилям преди Юджийн, тъй като звездата

потвърди, че има секс сцена с актьора от поредицата за 007 Даниел Крейг.

Аполо разкрива, че е трябвало да мине на „супена диета“, докато снима, за да се подготви за интимните сцени. 

Омар Аполо има секс сцена с Даниел Крейг в новия филм Queer

Твърди се, че новият филм – който първоначално е бил дълъг три часа – включва редица „доста пълноценни“ гей секс сцени.

Филмовият журналист от New York Times Кайл Бюканън, който беше на прожекцията във Венеция, написа в Туитър: „Омар Аполо има секс сцена с Даниел Крейг в Queer – освен това е гол през по-голямата част от времето си на екрана.“

„Не знам дали мога да кажа това, но пиехме джин с тоник преди нашата сцена. Беше настроение“, спомня си Аполо. „Имах наистина страхотно преживяване с него. Той определено има това присъствие в себе си, което се усеща отдалеч. Спомням си, че го попитах: "Как се чувстваш, когато камерата е включена?" И той каза:

„Честно казано, всеки път, когато камерата е върху мен, се ужасявам.“

Мислех, че е красиво. Трябва да си уязвим. Трябва да сте отворени към тези емоции. Това беше толкова честен отговор.

По време на пресконференция преди прожекцията, Крейг разказа за своите секс сцени със Старки. „Знаете също толкова добре, колкото и аз, че

няма нищо интимно в заснемането на секс сцена на снимачна площадка.

Има стая, пълна с хора, които те гледат. Просто искахме да го направим възможно най-трогателно, истинско и естествено. Дрю е прекрасен, фантастичен, красив актьор ... и ние просто някак си се посмяхме. Опитахме се да го направим забавно.”

Датата на премиерата на лентата по кината все още не е обявена. Във филма участват още Джейсън Шварцман, Лесли Манвил, Хенри Зага, Дрю Дройдж и Ариел Шулман.

Първи поглед към Даниел Крейг в Queer