Даниел Петканов на лов за жени в sex приложение (Снимки)

Нещо за четене
17:13 - 26 Май 2022
4362
Даниел Петканов на лов за жени в sex приложение (Снимки)

Даниел Петканов хич не страда за бившата си жена Александра Богданска. Водещият на „България търси талант”, който в момента е в Италия, демонстрира, че си е свалил популярното секс приложение Тиндър и си търси ново гадже, видя Lupa.bg. Бившият приятел на покойния Милен Цветков дори се похвали, че има съвпадение с яка мацка. Прясно разведеният левент показа, че се радва на съвпадението като девствен тийнейджър.

„С Александра се разведохме. По време на сватби хората споделят много щастливи мигове, снимки, канят хора, по време на развода не е точно така. Какво имам предвид? Не каниш приятели на развода си, не се усмихващ щастливо, не си правиш снимки, въпреки че разводът трябва да е радостно събитие, един нов етап в живота, именно с идеята човек да бъде по-щастлив. Никой не се развежда с идеята да бъде по-нещастен. С Александра се разведохме преди месец и половина, в Софийски районен съд. Разведохме се след почти 5 години щастлив брак. Делото бе насрочено месеци след раздялата, защото процедурата е по-сложна и тромава. Особено в София има доста дела, явно хората освен, че много се женят, се и развеждат доста” – призна в свое видео Лудия репортер, който сякаш открива топлата вода, че хората не са щастливи при развода си, не празнуват и не се снимат.

Е, явно той вече е щастлив и търси нова търпка, докато бившата му половинка все още страда за раздялата. Александра разкри, че за нея е било изненада искането за развод, което инициирал Даниел. Петканов се държи като отвързан и си е повярвал, че е по-желан и от Благо Джизъса, което възмути последователите му, видя Lupa.bg.

“Да, аз съм инициаторът на развода. Аз поисках да се разведем. За да няма спекулации ще потвърдя, че няма трети лица. Нито аз съм хванал Алекс в крачка, нито тя мен. Нито аз съм влюбен в трети човек, нито тя” – твърди бившият репортер при Милен Цветков, но много от последователите му се усъмниха в думите му и смятат, че комплексите на Петканов са го тласнали към друга жена, по-обикновена от Богданска.

„В един момент започнах да се чувствам притиснат, подтиснат и напрегнат заради това, че моят партньор иска да бъда като него - толкова амбициозен, работлив, социален, което не са лоши неща, но не ми идват отвътре. Чувствах се подтиснат и захлупен. Никой не ме е заставил, но така го усещах. Исках да се променя, за да бъда по-добър партньор заради нея, но не ми идваше отвътре” – жали се Даниел, който вместо да си махне комплексите си, той решил да си махне жената- гениална логика.

Припомняме, че Петканови са разтрогнали брака си в началото на април. Малко след това и двамата свалиха брачните халки от ръцете си, но без да обявяват, че са се развели. Детето живее седмица при майка си, а после седмица при баща си. Благоевградчанката е получила родителските права за малкия Габриел, а репортерът плаща издръжка от 170 лева на моделката. 

„Александра печели достатъчно, та тази издръжка не й е необходима, не е стигнала до нея, но ще я плащам” – изцепи се инфлуенсърът и си навлече гнева на много хора с изказването си.

Даниел определено може да отдели повече от 170 лв за единственото си дете, защото това е издръжката за Габриел, а не за Александра и не е ясно защо намесва името и възможностите й.

„Естествено, че не е стигнала до неговата издръжка, защото работи много и печели, а не е като него мързелива и каквото изпадне, но е грозно да се изказва, че издръжката не й е необходима, защото тя не е за нея, а за сина му” – критикуват го в социалните мрежи.