Даниел Петканов не изпуска кокала

Лудия репортер не иска да изпуска възможността да има на режим "стенд бай" бившата си жена

Нещо за четене
17:06 - 11 Август 2022
5946
Даниел Петканов не изпуска кокала

Даниел Петканов и Александра Богданска бяха една от най-симпатичните звездни двойки, която ежедневно гледахме в социалните мрежи и можехме да видим почти всяка тяхна стъпка. Жалко, че нещата между тях се развиха по този начин дори след раждането на сина им Габриел, но това е положението.

Дори след развода в интервю Алекс сподели, че това е един наистина труден период за нея и все още обича Дани, все пак любовта не изчезва за миг, но се бори с това чувство и е въпрос на време да излезе от кръга, в който се върти.

Със сигурност и на двамата не би им било приятно, ако другият намери бързо, бързо нов човек, но и това ще стане. Сигурни сме, че още от момента, в който обявиха публично раздялата си, мъжете веднага са нападнали красивата инфлуенсърка.

Лудият репортер продължава да се занимава с инфлуенсърската си кариера. В момента той се намира в Амстердам със свои колеги инфлуенсъри заради работни ангажименти, отбелязва vbox7. Дори в този момент Дани не може да се откъсне напълно от Алекс. В стори той сподели нейна снимка от рекламен постер, на която е попаднал по време на полета си. Яно не иска да изпуска възможността да има на режим "стенд бай" бившата си жена.