Даниел попиля Михалев: Клет безпризорен екзорсист, който броди полузашеметен

Да се насочи към мистично-езетеричната попара, забъркана от партньорите му от ПП, съветва Митов

Новини
14:28 - 30 Януари 2023
5278
Даниел попиля Михалев: Клет безпризорен екзорсист, който броди полузашеметен

След като депутатът от ДБ Стоян Михалев сподели мислите си за ГЕРБ в клише, като ги обвини, че саботират всичко в държавата и ги нарече "апостоли на Сатаната", успя да си намери майстора в лицето на Даниел Митов. Зам.-председателят на партията наистина потопи политика-музикант в собствените му объркани мисли.  

Ето какво заяви Даниел Митов за Михалев:  

Понеже този клет безпризорен екзорсист, вечно броди полузашеметен в търсене на ерес, бих го посъветвал да се насочи към мистично-езотеричната попара, която забъркаха неговите бъдещи партньори от "Промяната". Така Даниел Митов от ГЕРБ-СДС отговори на изказването на Стоян Михалев от "Демократична България".

По-рано представителят на ДБ заяви, че "депутатите от ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната, които единствената им функция е да пазят техния лидер и само това ги интересува."

Нова визуална идентичност посредством шарени кръгчета, квадратчета и триъгълничета, които олицетворявали "баланса, логиката, закона и реда".

Ако толкова са искали да вдъхват усещане за закон и ред, можеха просто да спазват Конституцията, вместо да наричат цветни фигурки за 3-годишни "идентичност".

Та така, отиваме на избори срещу инфантилни херменевти и ... този странен човечец, обобщи Митов.